Gå til hovedindhold
Nyheder

Foredrag: Stærkt smerte-mindset

Kom til smerteforedrag onsdag den 21. februar 2024 kl. 14-16 i Aktivitetshuset Wiedergården, Wiedergården 2 i Dragør. Du får den nyeste viden inden for smerteforståelse og mentale værktøjer til at håndtere dét at have smerter. Tilmelding nødvendig. Pris 50 kr.

13. feb. 2024

Indhold

  Vidste du?

  Vidste du, at måden, vi forstår smerte på, har ændret sig fundamentalt inden for de sidste 25 år? Det betyder, at vi skal handle anderledes, når vi behandler og håndterer smerter i dag.

  Kom derfor til et tankevækkende foredrag med den nyeste viden inden for smerteforståelse og få mentale værktøjer til at håndtere den udfordring, det er, at have smerter.

  Det foregår onsdag den 21. februar 2024 kl. 14-16 i Aktivitetshuset Wiedergården, Wiedergården 2 i Dragør.

  Få hjælp til mere frihed og mindre smerte

  Foredragsholder er Mathilde Kehler fra Smerteguiden og titlen på hendes foredrag er:

  ’Sådan bygger du et stærkt smerte-mindset’

  Mathilde Kehler guider dig igennem ’lige-til-at-forstå-’smerte-modeller og simple trin-for-trin værktøjer, der vil styrke dit smerte-mindset og mestring af smerter.

  Smerteguiden hjælper dig med at bygge et stærkt smerte-mindset, så du kan handle kropsklogt ud fra den nye smerteforståelse.

  Målet er at hjælpe dig til mere frihed og mindre smerte.

  Hvem er Smerteguiden?

  Mathilde Kehler er smertespecialiseret fysioterapeut og erfaren underviser. Du møder dermed en nærværende smertenørd eller smertecoach, der har arbejdet med mennesker med smerter i over 10 år – og en erfaren foredragsholder og underviser.

  Tilmeldingsfrist

  Du tilmelder dig senest tirsdag den 20. februar 2024 i Informationen på Wiedergården 2 i Dragør, på telefon 32 89 02 92 eller på e-mail til informationen@wiedergaarden.dk.

  Pris 50 kr.

  Læs mere på wiedergaarden.dk