Gå til hovedindhold
Nyheder
Sundhed Børn

Ny klinikchef i Tandplejen

Den 1. maj 2024 begynder Susanne Hansen som ny klinikchef i Dragør Kommunale Tandpleje. 

05. apr. 2024

Indhold

    Der er generelt tandlægemangel rundt om i kommunernes tandplejeklinikker. Som vi tidligere har fortalt, er det også en udfordring, som Dragør Kommune bøvler med. Gennem den seneste tid er der arbejdet med flere samtidige spor i et forsøg på bedst muligt at dække kommunens børn og unges behov for tandeftersyn og tandbehandling. 

    Derfor er det også en meget tilfreds centerchef, som netop har kunnet skrive under på en ansættelseskontrakt med en ny klinikchef.

    ”Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at tiltrække en erfaren tandlæge til vores klinik for børn og unge i Dragør Kommune,” siger Bibi Asklund, chef for Center for Pleje, Sundhed og Rehabilitering.

    Navnet er Susanne Hansen, og hun er ansat i Dragør pr. den 1. maj 2024. Susanne blev uddannet tandlæge i 1995 og har en bred tandlægefaglig erfaring fra både det private og den kommunale børnetandpleje. Derudover har hun gennem ti år været tilknyttet Københavns Tandlægeskole som klinisk lærer.

    ”Susanne er fagligt rigtig dygtig. Hun er omvendt relativ ny inden for ledelse, men har masser af gå-på-mod og lyst til også at kaste sig over ledelsesopgaven. På den måde er det et rigtigt fint match, fordi hun som klinikchef hos os fortsat skal behandle patienter og samtidig lede et mindre antal medarbejdere,” siger Bibi Asklund.

    Susanne Hansen kommer senest fra en stilling som klinikchef i Samsø Kommune.