Gå til hovedindhold
Nyheder

Nyt om Dragør Kommunale Tandpleje

På grund af personalemangel er der desværre ventetider på eftersyn og visse behandlinger. For at sikre mest mulig tid til behandling, har Tandplejen fået ændrede telefontider.

23. feb. 2024

Indhold

    Der har på det sidste været flere skriverier i pressen om situationen for landets kommunale tandklinikker, som er udfordrede på grund af personalemangel. Dragør Kommunale Tandpleje har også været nævnt i den sammenhæng, da personalemanglen desværre betyder ventetider på eftersyn og visse behandlinger. 

    Forvaltningen arbejder fortsat på at finde en løsning og finde en ny klinikchef, som også varetager behandlinger. Vi har indgået et samarbejde med et rekrutteringsfirma, som forsøger at finde relevante ansøgere til jobbet. Ansøgningsfristen til jobbet er den 11. marts 2024 i håb om at en ny klinikchef vil kunne starte den 1. maj 2024. 

    Samtidigt med stillingsopslaget undersøger vi også andre løsninger. Blandt andet er vi i dialog med en anden kommunen om at få hjælp til at reducere ventetiden på eftersyn. 

    Tandplejen forsøger i mellemtiden at efterse og behandle så mange patienter, som det overhovedet er muligt. 

    Ændrede telefontider

    For at sikre mest mulig tid til behandling, har Tandplejen derfor ændrede telefontider. Klinikken har fremover følgende telefontider:

    • Hverdage mellem kl. 8.15 og 11.30, dog er telefonen:
      • Lukket i ulige uger tirsdag og onsdag
      • Lukket i lige uger kun tirsdag. 

    Tandplejens telefonnummer er stadig 32 89 04 09.

    Når telefonen er lukket, kan du ved akut behov henvende dig på vores ’akutmail’, hvorefter du vil blive kontaktet. Mailadressen er akuttandpleje@dragoer.dk

    Har et barn eller en ung tandsmerter eller andet akut behov for behandling, vil Tandplejen fortsat sørge for behandling. 

    Vi informerer  

    Vi informerer igen, når vi har nyt om situationen i Tandplejen. 

    Indtil da håber vi på jeres fortsatte forståelse. Tak.