Gå til hovedindhold
Nyheder
Varmeforsyning

Overvældende tilmelding til infomøde

Vi lukker for flere tilmeldinger til informationsmødet om fjernvarme. Mødet bliver videooptaget, og du kan derfor senere se eller gense det på dragoer.dk. Tilmeld dig Tårnby Forsynings nyhedsbrev om fjernvarme i Dragør og få sendt link til optagelsen. Vi inviterer desuden til endnu et infomøde, så snart vi har fundet en ny dato. Hold øje.

12. apr. 2024
Fjernevarmerør stablet

Indhold

  Allerede fredag morgen den 12. april 2024 er loftet ramt for, hvor mange deltagere vi kan samle til informationsmødet om fjernvarme den 17. april 2024. Derfor lukkes muligheden for at tilmelde sig på hjemmesiden.

  ”Vi glæder os rigtig meget til borgermødet og er helt overvældede over den store interesse,” fortæller projektleder i Dragør Kommune Jonas Whitehorn og beklager ulejligheden, hvis flere forsøger at tilmelde sig mødet i Hollænderhallen.

  Optagelse på video

  ”Som vi har meldt ud, optager vi informationsmødet på video, så det senere vil være muligt at se eller gense mødet på hjemmesiden på vores temaside om varmeforsyning,” siger Jonas Whitehorn.

  Han opfordrer i den forbindelse interesserede til at tilmelde sig Tårnby Forsynings nyhedsbrev om fjernvarme i Dragør Kommune og ad den vej få sendt link til optagelsen.

  Flere informationsmøder på vej

  Det er allerede besluttet at følge op med et møde nummer 2 for at imødekomme den store interesse.  Hold øje med vores hjemmeside, hvor dato vil fremgå, så snart den ligger fast.

  Interesserede borgere vil også få andre muligheder for at høre mere, når der kommer nyt om udrulning af fjernvarme i Dragør Kommune.

  ”Jeg forventer, at vi vil invitere til flere informationsmøder i løbet af processen. Det fortæller vi mere om i takt med, at de tilrettelægges,” slutter projektlederen.

  Tårnby Forsyning

  Det er Tårnby Forsyning, som står for at udrulle fjernvarme som ny varmeforsyning i Dragør Kommune. Kontaktoplysningerne finder du nedenfor.

  Tilmeld dig Tårnby Forsynings nyhedsbrev om fjernvarme i Dragør Kommune

  Kontakt

  Tårnby Forsyning

  Gemmas Alle 39
  2770 Kastrup

  Telefon: 32 46 20 30 (Tast 1 for fjernvarme)

  E-mail: fjernvarme@taarnbyforsyning.dk Databeskyttelse: Du bør undgå at sende cpr.nr. og andre fortrolige oplysninger i almindelige e-mails.

  Tårnby Forsynings hjemmeside