Gå til hovedindhold
Nyheder

Vejbelysning: Meld gerne ind

Kabelskader og vand er en skidt kombination, som for tiden giver problemer med vejbelysningen rundt om i kommunen. Meld gerne fejl ind via vores løsning: Rapporter fra stedet (RFS).

22. feb. 2024

Indhold

    Vi har fortsat problemer med manglende vejbelysning rundt om i kommunen. Meget af det skyldes kabelskader efter entreprenørers gravninger, hvor de har strejfet kabler uden helt at ødelægge dem og så kombineret med den meget regn, vi får.

    Det betyder desværre, at der efterhånden trænger fugt ind i kabler til vejbelysning, som på et tidspunkt kortslutter belysningen.

    Vi og vores driftsentreprenør EDF er opmærksomme på problemerne, for eksempel på nuværende tidspunkt på Kirkevej, og arbejder løbende på at identificere kabelskader og reparere dem. 

    Det tager dog tid at lokalisere såvel årsag som fejl. 

    Tak for jeres tålmodighed og pas på hinanden i trafikken.

    Tip os ved problemer

    Det er en stor hjælp, når du som borger giver et tip, hvis lyset på gader og veje er i stykker. Tippet går uden om kommunen og direkte til operatøren, som skal reparere eller udskifte defekte gadelys.

    Bliv derfor endelig ved med at melde ind om manglende vejbelysning via vores Rapporter fra stedet-løsning på her på hjemmesiden.

    Giv os et tip, hvis:

    • der mangler lys
    • der er skader på mast, lampe eller skab.

    Ved større fejl eller udfald og fejl på hele strækninger (mere end 5 lamper lige efter hinanden) ring da direkte til EDF Danmark A/S på vagttelefon 87 36 28 45.

    Giv et tip ved problemer med gadebelysningen