Gå til hovedindhold
Høringer
Bade- og bådebro

Bade- og kajakbro ved Dragør Nordstrand (Udløbet)

Dragør Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til at anlægge en op til 30 m lang badebro ud fra Dragør Nordstrand med adgang fra Strandstien ved Gerdsvej 10b. Høringsfrist 6. juli 2022.

08. jun. 2022

Indhold

    Etablering af bade- og bådebroer kræver en tilladelse efter bekendtgørelsen om bade- og bådebroer (BEK nr. 232 af 12/03/2007).

    Før sagen forelægges politisk i Dragør Kommune, sendes ansøgningen i høring og offentliggøres på kommunens hjemmeside, jf. bekendtgørelsens § 3, stk. 2.

    Broen får en bredde på 1,5 m, og en højde over middelvandstand på ca. 0,8 m. Broen skal opbygges af præfabrikerede standardmoduler og får dæk i trykimprægneret fyrretræ. På siden af broen monteres to kajakbroer i forskellig niveau, de måler hver 0,4m x 5,0m. En mere udførlig beskrivelse kan ses her:

    Ansøgningsmateriale

    Der vil være offentlig adgang til badebroen.

    Hvis du/I har bemærkninger til det ansøgte, skal de sendes til Dragør Kommune på pt@dragoer.dk eller som almindelig fysisk post til Dragør Rådhus, Center for Plan, Teknik og Erhverv, Kirkevej 7. 2791 Dragør. Mærk svaret med ”Bade- og kajakbro- jr.nr 21/1597”

    Høringssvar skal være Dragør Kommune i hænde senest onsdag den 6. juli 2022.

    Bemærk:
    Vær opmærksom på, at ansøgningen vil kunne blive behandlet politisk. I så fald vil bemærkningerne indgå som bilag til dagsordenspunktet og vil være offentligt tilgængelige på kommunens hjemmeside med alle indeholdte oplysninger; herunder evt. personoplysninger. Vær desuden opmærksom på, at alle bemærkninger er omfattet af aktindsigt.