Gå til hovedindhold

Film: Dragørs arbejde med kystsikring på verdenskortet

En ny film giver et indblik i planerne for at sikre Dragør Kommunes kyst og den proces med inddragelse af lokalsamfundet, som er gået forud. Filmen er en del af serien ’Transforming Cities’ og produceret for Realdania af BBC StoryWorks Commercial Productions.

Filmen er en del af serien ’Transforming Cities’ og produceret for Realdania af BBC StoryWorks Commercial Productions

Indhold

  Dragør Kommune er en blandt 19 kommuner, som har fået støtte fra Miljøministeriet og Realdanias partnerskab ’Byerne og det stigende havvand’ til at udvikle ny viden og løsninger på, hvordan byerne skal møde havvandet i fremtiden.

  Det er dog ikke kun i Danmark, at klimaforandringer tvinger kystkommuner til at forberede sig til en fremtid med stigende havvand og flere og voldsommere stormfloder. Det sker over hele verden.

  En del af 'Transforming Cities'

  Filmen er produceret for Realdania og udgør en del af ’Transforming Cities’. Der er tale om en serie, som skildrer klimaløsninger fra byer i hele verden, og som udbygges over de kommende måneder med nye film og artikler.

  ’Transforming Cities’ præsenteres af det internationale bynetværk C40 og er produceret for BBC StoryWorks Commercial Productions for bl.a. Realdania.

  Se filmen

  Copenhagen’s coastal squeeze – a seaside town explores nature-based flood solutions to combat rising sea levels.

  Filmen varer 6 minutter og 30 sekunder. God fornøjelse!