Gå til hovedindhold

OBS! Udskudt: Webinar om at spare energi

På grund af få tilmeldinger udskydes arrangementet til januar 2023. Følg med hjemmesiden. Deltag i online webinar om gode spareråd og ideer til renovering . Arrangementet holder vi sammen med SparEnergi.dk fra Energistyrelsen. Tilmelding er nødvendig. Der er adgang 350 personer – efter princippet om først-til-mølle. (opdateret den 22. november 2022 med oplysning om, at webinaret udskydes til januar 2023)

Indhold

    Deltag i online webinar om gode spareråd og ideer til renovering tirsdag den 22. november 2022 kl. 19-20.30. Arrangementet holder vi sammen med SparEnergi.dk fra Energistyrelsen. Tilmelding er nødvendig. Der er adgang 350 personer – efter princippet om først-til-mølle.

    Tænker du også over, at kulden nærmer sig med hastige skridt? Alt imens energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Nu kan du se med fra sofaen og få gode råd til, hvordan du kan spare på el- og varmeregningen, når SparEnergi.dk’s energirådgiver præsenterer en række gode vaner i dagligdagen. Samtidig ser vi også på, hvilke renoveringstiltag der på længere sigt kan vise sig at være en god investering.

    Du kan også høre sidste nyt om vores arbejde med varmeplanen for Dragør Kommune – for eksempel om planen for udrulning af fjernvarme.