Gå til hovedindhold
Varmeforsyning
Klima og miljø

Varmeplan – tjek din adresse

Dragør Kommunalbestyrelse vedtog på et ekstraordinært møde torsdag den 8. december 2022 ’Varmeplan for Dragør Kommune’. Som grundejer kan du tjekke om din adresse ligger i et område i kommunen, hvor der planlægges for fjernvarme.

09. dec. 2022

Indhold

    Stort fokus

    For tiden er der stort fokus på at udfase brugen af fossile brændsler, som naturgas og olie, til opvarmning af vores ejendomme. I den forbindelse er der indgået en politisk aftale blandt Folketingets partier om at udfase olie og naturgas til rumopvarmning hurtigst muligt – og senest i 2035.

    Dragør Kommunalbestyrelse besluttede torsdag den 8. december 2022 ’Varmeplan for Dragør Kommune’. Varmeplanen peger på, i hvilke områder af kommunen det bliver muligt at udrulle fjernvarme, og i hvilke områder det bedre kan betale sig at opvarme ejendommene med individuelle varmekilder, eksempelvis varmepumper.

    Brev til grundejerne

    På baggrund af den vedtagne varmeplan sender kommunen i disse dage brev til grundejerne for at informere om den fremtidige varmeforsyning i Dragør Kommune og fortælle om mulighederne for at erstatte olie- eller gasfyr med en alternativ varmeløsning.

    Grundejerne kan også tjekke om konkrete adresser ligger i et område, hvor der planlægges for fjernevarme.