Gå til hovedindhold
Nyheder
Erhverv

Erhvervslivet mødte op

Der var god stemning i rådhusets forhal onsdag den 25. januar 2023. Her var erhvervslivet i Dragør Kommune inviteret til nytårskur.

01. feb. 2023

Indhold

  Borgmester Kenneth Gøtterup tog imod 35-40 repræsentanter fra erhvervslivet. Her fik han blandt andet lejlighed til at reflektere over året, som var gået og kaste et blik i krystalkuglen.

  I sin tale kom borgmesteren ind på emner som budgettet for 2023, den netop vedtagne kommuneplan, faste regler for udeservering og arbejdet med lokalplan for nyt erhvervsområde ved lufthavnen og om boligudvikling ved Søndre Tangvej.

  Borgmesteren talte også om planer om styrket fokus og samarbejde med Erhvervshus Hovedstaden (som Dragør Kommune er en del af), rekruttering af en lokal erhvervs- og turismemedarbejder samt om en kommende turismepolitik.

  Dansk Erhverv

  Brian Mikkelsen, direktør i interesseorganisationen Dansk Erhverv var inviteret til at komme med en nytårshilsen. Det foregik på storskærm, hvor han delte sine tanker om året 2023.

  Han talte blandt om den vanskelige situation høj inflation og energikrise, som små og mellemstore virksomheder står i og som fortsætter i 2023. Han talte om, at 2023 bliver et ’sort år’ med behov for at spænde livremmen ind.

  Dragør Erhverv og Tårnby Virksomhedsservice

  Den sidste i talerrækken var formanden for Dragør Erhverv Rasmus Gundelund Nielsen. Han talte om det vigtige i sammenhold og roste blandt andet de forskellige initiativer, herunder ansættelse af en erhvervs- og turismekonsulent i kommunen.

  Virksomhedsservice i Tårnby Kommune deltog med tre virksomhedskonsulenter, som blandt kunne fortælle de fremmødte repræsentanter om Tårnby-Dragør Jobmesse 2023. Virksomhedsservice hjælper og rådgiver virksomheder i Tårnby og Dragør Kommune om alle emner, der handler om at rekruttere, fastholde medarbejdere og om at opkvalificere og videreuddanne medarbejdere.