Gå til hovedindhold
Nyheder

Forvent gener i trafikken

Elnettet skal forstærkes med 10kV-ledninger mellem transformerstationen på Fælledvej i Dragør Kommune til Ugandavej i Tårnby Kommune. Det kan genere trafikken den næste måneds tid, måske længere. Følg skiltningen og kør forsigtigt.

07. mar. 2023

Indhold

  Trafikanter kan forvente gener i den kommende tid på Englandsvej (den nordøstlige cykelsti) og på vejbanen Søndre Kinkelgade/Fælledvej. Det skyldes, at der skal anlægges nye 10kV-ledninger for at styrke elnettet.

  Hvornår?

  De forberedende arbejder er så småt startet op i begyndelsen af marts 2023, og vi forventer, at anlægsarbejdet løber hen over den næste måneds tid – måske længere afhængigt af vejrsituationen.

  Hvad skal der ske?

  På Englandsvej skal der graves i den nordøstlige cykelsti. Det betyder, at cykelstien mellem lyskrydset ved Hovedgaden og Tømmerupvej i en periode vil være spærret, og cyklisterne henvises til at køre på dobbeltrettet cykelsti på den sydvestlige side af Englandsvej. Det vil sige samme side som Store Magleby Kirke.

  På Søndre Kinkelgade vil ledningsføringen ske ved såkaldt styret underboring i den vestlige vejbane. Vejen vil punktvis bliver afspærret, så trafikanterne vil skulle holde tilbage for modkørende trafik.

  Anlægsarbejdet udføres af Nexel, som er en specialiseret servicevirksomhed inden for elforsyning.

  Kør forsigtigt

  Kør forsigtig og følg den midlertidige skiltning på strækningen, imens anlægsarbejderne sker.