Gå til hovedindhold
Nyheder

Gadebelysning: Giv et praj

Vidste du, at du kan give et praj direkte til operatøren, hvis du opdager, at gadebelysningen er i stykker? Du kan gøre det helt anonymt.

07. jun. 2023
Belysning ved bådeværftet

Indhold

  Det er en stor hjælp, når du som borger giver et praj, hvis lyset på gader og veje er i stykker. Prajet går uden om kommunen og direkte til operatøren, som skal reparere eller udskifte defekte gadelys.

  Geonote.dk eller dragoer.dk

  Du melder fejl og mangler ind via vores hjemmeside dragoer.dk. Du kan enten gå via linket til geonote.dk eller søge på ’Giv et praj’ på drageoer.dk og så vælge Gadebelysning.

  Du kan gøre det på farten med din smartphone eller tablet eller hjemmefra med din computer.

  Du bestemmer helt selv, om du vil være anonym eller vil logge ind med din mailadresse.

  Ny operatør og system

  Systemet er nyt, ligesom vores operatør er ny. Det betyder, at der er en lidt anden fremgangsmåde, end du måske har prøvet før.

  Førhen klikkede man på lyspunktet, der markerer gadelyset. Nu skal man så at sige rykke kortet, så centrumpunktet er lige henover gadelyset eller lyspunktet.

  Det kan have betydning, hvis du for eksempel venter til, at du er hjemme med indmelde fejl og mangler via computeren og ikke trækker markøren på plads over lyspunktet. Markerer man nemlig mere end 20 meter fra selve lyspunktet på kortet, bliver indmeldelsen for upræcis og dermed desværre afvist.

  Illustration

  Skærmbillede med henholdsvis ukorrekt og korrekt markering af defekt gadelys

  Skærmbillede med henholdsvis ukorrekt og korrekt markering af defekt gadelys.

  Giv et praj om andre ting