Gå til hovedindhold
Nyheder

Regnvand skaber problemer (del 3)

Vandet står stadig højt, og vi opfordrer fortsat borgerne til at begrænse brugen af vand, så regnvandssystemerne kan være klar til de næste regnbyger. (Opdateret kl. 16.15 med info om sandsække til evt. afhentning)

17. nov. 2023

Indhold

  Hvad kan du selv gøre

  Vi opfordrer borgerne til fortsat at begrænse brugen af vand, så regnvandssystemerne kan være klar til nye regnbyger. Det gælder for eksempel 'de lange brusebade', tøjvask og brug af opvaskemaskine.

  Hvis du som husejer har fået vand i kælderen, er det VVS eller en kloakmester, du skal kontakte. Vandskader skal du melde til dit forsikringsselskab.

  Børnehuset Sansehuset

  Børnehaven Sansehuset er desværre ramt af kloakvand og vil være lukket fredag den 17. november 2023. De børn, som ikke kan holdes hjemme, er i stedet for i Strandengens SFO sammen med deres vante personale.

  Vi har været i kontakt til Styrelsen for Patientsikkerhed og følger styrelsens anvisninger i forhold til rengøringen og ibrugtagen af Sansehuset.

  Et eksternt rengøringsfirma vil udføre hovedrengøring af børnehaven, og Sansehuset forventes åbent som normalt fra mandag den 20. november 2023. Forældrene får direkte besked. 

  Normal drift, men meget vand

  Driften er igen normal, men der fortsat meget vand i hele Dragør - både på marker, i haver og regn- og spildevandsnettet. Det forventer vi, at der vil være et godt stykke tid fremover.

  Hvis behovet opstår i løbet af weekenden, har Vej og Gartner lagt et antal fyldte sandsække til afhentning på busvendepladsen ud for Ndr. Dragørvej 162.

  Se seneste nyheder på HOFOR's hjemmeside.