Gå til hovedindhold
Nyheder

Store Vandredag på Amarminoen lørdag 27. maj

Opfordringen fra Naturpark Amager er klar: Snør vandreskoene og tag din kæreste, bedstemor og dine børn i hånden og nyd en smuk dag i pinsen i naturen i fællesskabets tegn. Mon ikke mange gerne vil være med?

24. maj 2023
Amarmino - skilt

Indhold

  Ud i det blå

  Med arrangementet – lørdag den 27. maj 2023 – har Naturpark Amager inviteret unge som gamle, høje som lave en tur ud i det blå. Vi kan derfor forvente, at der vil være mange gæster i byen og på ruten, som jo også går igennem vores skønne kommune. Det tager mellem 5 og 7 timer at vandre den alt efter, hvor mange stop man tager undervejs

  Gæsterne vil undervejs møde en række foreninger, som står klar med kortere aktiviteter langs ruten.
  Her kan man for eksempel opleve stemningen omkring et bål og få smagsprøver fra naturens skattekammer, se på vadefugle i kikkert, flette med pil eller bare nyde at vandre i den smukke natur – sammen eller på egen hånd.

  Hele eller dele af ruten

  Der er lagt op til, at man kan gå hele Amarminoen (27 km) – eller bare en del af den – fra fire forskellige startsteder – alle med starttidspunktet klokken 11:

  1. DR Byen
  2. Amager Naturcenter
  3. Kongelundsfortet
  4. Dragør Fort

  Der vil på dagen også være særlige korte vandreruter til de mindste. På dagen er desuden også en ny kørestols-egnet Amarminorute.

  Gratis

  Ud over et enkelt del-arrangement, er det gratis at deltage på dagen og kræver ingen tilmelding.

  Læs mere på Naturpark Amagers hjemmeside