Gå til hovedindhold
Nyheder
Varmeforsyning

Til grundejere: Gør os klogere!

Søndag den 26. februar 2023 er sidste frist for at svare på vores lille undersøgelse om, hvilken varmekilde du som grundejer forventer at have i 2028. Er det for eksempel: 1) fjernvarme, 2) individuel varmepumpe, 3) naturgas, 4) brændeovn eller lignende eller 5) noget andet.

20. feb. 2023

Indhold

    Det er frivilligt og uforpligtende at svare på undersøgelsen. Du finder brev om hvordan i din digitale postkasse – eller i den fysiske postkasse, hvis du er fritaget for digital post. Vi håber, at du vil bruge 2-5 minutter på at gøre os klogere, når overgang fra brug af fossile brændstoffer skal planlægges nærmere.

    Baggrund

    I alt 96 procent grundejere i kommunen vil kunne få deres ejendom koblet på det fremtidige fjernvarmenet. Men som grundejer bestemmer du selv, om du vil koble din ejendom til fjernvarmenettet, når det er etableret.

    Fakta

    Det er rådgivnings- og konsulentfirmaet Rambøll A/S, som bistår Dragør Kommune med at udsende og indsamle svar fra grundejerne.

    Undersøgelsen foregår via et spørgeskema på internettet, som besvares ved at klikke på et link i brevet og indtaste en personlig nøgle-kode, der består af en række tal og bogstaver. Koden er personlig og må derfor ikke videregives eller benyttes af andre.

    Temaside om varmeplan