Gå til hovedindhold
Nyheder
Varmeplan

To infomøder om spar på energien

OBS. På grund af for få tilmeldinger er webinar/videomøde den 4. december udskudt til foråret 2024. Først i december holder vi to informationsmøder for borgerne om energi og energibesparelser, tilskudsordninger mv. Tilmelding sker senest søndag den 3. december 2023 her på hjemmesiden. (opdateret den 4. december med udskydelse af webinaret)

20. nov. 2023
Varmepumpe illustration

Indhold

  Sammen med Energistyrelsens Sparenergi inviterer vi borgerne til at få sidste ny viden om at spare på energien og pengepungen. Du får råd og viden om energirenovering af dit hus, og hvordan du låner penge og søger tilskud til det. 

  Hvis du bor uden for områder, som er planlagt for fjernvarme, eller ønsker at skifte til varmepumpe, kan du også blive klogere på valg af varmepumpe og tilskudsordninger.

  UDSKUDT TIL FORÅRET! Infomøde 1: Energirenovering af dit hus 

  Det første infomøde foregår digitalt som et online webinar eller videomøde på platformen Zoom. Der er mulighed for, at 250 personer kan deltage.

  Det er målrettet alle interesserede og foregår mandag den 4. december 2023 kl. 19-21. 

  Sid ved din pc eller tablet og hør om emnerne: Spar på strøm og varme med gode vaner, energirenovering (energimærket og ansøgning til energirenoveringspuljen) og lån til energirenovering (hør bankernes bud på grøn finansiering).

  Infomøde 2: Varmepumpe i stedet for gas

  Det andet infomøde foregår i Hollænderhallen, Halvejen 3 i Dragør, mødelokale 3 og 4. Der er plads til cirka 60 personer.

  Det er målrettet borgere, som bor uden for fjernvarmeområderne og foregår onsdag den 6. december 2023 kl. 19-21. 

  Borgmesteren byder velkommen og hør om, hvordan du sparer på strøm og varme med gode vaner, hvordan du vælger varmepumpe og søger tilskud samt om energirenovering sammen med ny varmepumpe.

  Tilmelding

  Tilmelding er nødvendig og sker digitalt her på hjemmesiden. 

  Tilmelding til informationsmøde 1: Energirenovering af dit hus (LUKKET FOR TILMELDING pr. 3. december)

  Tilmelding til informationsmøde 2: Varmepumpe i stedet for gas (LUKKET FOR TILMELDING pr. 3. december)

  Fristen er søndag den 3. december 2023.

  Eventuelle spørgsmål kan du rette til projektleder Jonas Bjørn Whitehorn, Center for Plan, Teknik og Erhverv på telefon 21 72 54 41.