Gå til hovedindhold
Nyheder

Dragør Kommune søger centerchef

Vil du gerne være med til at etablere et helt nyt center for Borger, Kultur og Social? Så søg stillingen som centerchef senest 12. juni 2024.

29. maj 2024

Indhold

  Motiveres du af at blive chef i en mindre kommune i smukke omgivelser og med unikke kulturhistoriske værdier, en stærk lokal identitet og et meget levende nærdemokrati? Vil du gerne stå i spidsen for et bredtfavnende center med Borgerservice,  Kultur samt Ydelses- og Socialservice. Og har du ambitioner om at udvikle dine lederkompetencer i et tæt og godt samspil mellem den politiske og den administrative ledelse? Så er den nyoprettede stilling som centerchef i Dragør Kommune den helt rigtige. 

  Som ny centerchef får du det overordnede ledelsesansvar for et center med velfungerende fagområder, og du får direkte ledelsesansvar for 4 ledere og 13 medarbejdere i Borgerservice. Du bliver en del af Dragør Kommunes chefgruppe, der består af direktionen med tre medlemmer og fem centerchefer, som sammen udøver tværgående strategisk ledelse af den samlede organisation. Og du bliver tæt rådgiver og sparringspartner for Dragør Kommunes politiske ledelse herunder ikke mindst Børne-, Fritids- og Kulturudvalget. Du får også ansvar for væsentlige opgaver i det forpligtende samarbejde med Tårnby Kommune, hvor bl.a. tæt opfølgning og ressourcestyring er en central opgave.

  Dragør Kommune søger en centerchef, der har relevant ledelseserfaring, og som udøver ledelse gennem relationer og et veludviklet styringsgen. Du har et godt kendskab til væsentlige dele af centrets opgaveportefølje, men du behøver ikke kunne det hele – der er dygtige ledere og medarbejdere til at hjælpe. Du kommunikerer klart og tydeligt, og du trives i dialogen med kommunens meget engagerede politikere, borgere og foreninger.

  Du kan få mere at vide om kommunen her på hjemmesiden, og du kan se en uddybende job- og personprofil her (downloader en pdf). Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Dragør Kommunes kommunaldirektør Mads Leth-Petersen på telefon 25 67 42 11 eller partner i Genitor Henning Meldgaard på email hm@genitor.dk eller telefon 31 41 05 63.

  Dragør Kommune tilbyder ansættelse via cheflønsaftalen. Vilkårene aftales konkret mellem Dragør Kommune og den forhandlingsberettigede organisation. Ansøgningsfristen er den 12. juni 2024. Du søger stillingen hos Genitor. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Om kommunen

  Her finder du information om vores organisation, økonomi og fakta om kommunen.