Gå til hovedindhold
Nyheder
Trafik og Veje

Vejbelysning mangler i Vængekvarteret

Jubii. Der er igen vejbelysning i Vængekvarteret (statusopdateret den 8. februar 2024). Et større område af Vængekvarteret i Dragør mangler i disse dage vejbelysning. Vores driftsentreprenør EDF er på sagen. Tak for jeres tålmodighed. Pas godt på hinanden i den mørke tid.

02. feb. 2024
Belysning ved bådeværftet

Indhold

  Statusopdatering torsdag den 8. februar 2024 kl. 14.15 

  Vores entreprenør har meddelt, at man har lokaliseret fejlene og sikret midlertidig vejbelysning. Endelig udbedring af kabelfejlene forventes afsluttet ved udgangen af uge 8 (fredag den 23. februar 2024).

  Oprindelig nyhed fra den 2. februar 2024

  Vejbelysningen er mørklagt i et større område af Vængekvarteret. Vores driftsentreprenør på vejbelysningen er på sagen og forsøger at lokalisere årsagen. 

  Der kan være tale om en eller flere kabelfejl på vejbelysningsledninger, der er forårsaget af entreprenør for en af flere ledningsejere, der graver og har gravet i området det sidste års tid. 

  "Ofte er årsagen, at en entreprenør har fået ramt eller strejfet et kabel, uden at selve kablet umiddelbart bliver ødelagt, men så kappen omkring selve ledningen får et ar," uddyber vejingeniør Henrik Aagaard og fortsætter:

  "Især i våde perioder trænger der efterhånden vand ind i gennem kappen og ind til den strømførende ledning, hvorefter det på et tidspunkt forårsager kortslutning." 

  Lokalisering af den slags kabelskader kan være en udfordring. EDF’s forventning har været at få lys i området i denne uge inden weekenden, men vi ved i skrivende stund ikke, om det vil lykkes dem. 

  Du er fortsat velkomne til at indmelde fejl på vejbelysningen via Giv et praj-løsningen.