Gå til hovedindhold
Affald

Affald: Etagebolig, rækkehus og kolonihave

Fra denne uge og frem til fredag den 1. juli 2022 udruller vi den nye affaldsordning hos de fleste etageboliger, rækkehuse, sommerhuse og kolonihaver i Dragør Kommune.

22. jun. 2022

Indhold

    Efter at vi er kommet godt på plads med den nye affaldsordning for villa-ejere, er vi nu i fuld gang med næste fase, nemlig at rulle den nye ordning ud til etageboliger, rækkehuse, sommerhuse og kolonihaver i kommunen.

    Affaldssortering i nye containere

    Udrulning af ny affaldsordning betyder bl.a., at gamle containere bliver erstattet med nogle nye, med nye piktogrammer på. Piktogrammerne vil vise de forskellige affaldstyper, som vi alle skal vænne os til at sortere vores affald efter.

    Alle berørte vil modtage en grøn køkkenkurv og poser til bioaffald til at indsamle madaffald i samt en informationsfolder, hvor du kan læse meget mere om den nye affaldsordning.

    Nye tømmedage?

    Den kommende udrulning kan give ændringer i tømmedagene, også hos almindelige villaer.

    Vi opfordrer til, at du efter den 1. juli 2022 opdaterer din affaldskalender eller måske endnu bedre, at du tilmelder dig vores sms-service. Med sms-servicen kan du få en besked dagen inden afhentning af affald.

    Læs mere om vores affalds-app

    Tak for din tålmodighed

    Som med alt nyt, skal vi lige vænne os til den nye affaldsordning. Vi takker i forbindelse for din tålmodighed, mens håndtering af de nye beholdere falder på plads.

    Hvis du har spørgsmål i forbindelse med den nye ordning, kan du skrive en mail til affald@dragoer.dk