Gå til hovedindhold

Affald - Borger

Sne og dagrenovation

Affald

Når vintervejret er over os, kan der være brug for at tænke og handle anderledes, end vi plejer. Det gælder især, når der falder meget sne. I de tilfælde kan det være forbundet med risiko for arbejdsulykker at indsamle dagrenovation. Derfor skal du være opmærksom på, at dagrenovationen skal kunne afhentes forsvarligt – også når der er sne i gaderne.

Affaldsplan, regler og regulativer

Affald

Her kan du læse om de forskellige regler og regulativer indenfor de forskellige affaldsområder. Du finder også Dragør Kommunes affaldsplan.

Priser for afhentning af affald

Affald

Her kan du læse om priser for forskellige typer affald.

Hvad sker der med mit affald

Affald

Her kan du blive klogere på hvad der sker med dit affald, når vi kommer og henter det. Klik dig igennem de forskellige affaldstyper og følg affaldets vej til genanvendelse.

Bygge- og anlægsaffald

Affald

Her kan du læse om hvad du skal gøre med dit bygge- og anlægsaffald.

Storskrald

Affald

Storskrald bliver hentet, hvis du stiller det et synligt sted ved vejen senest aftenen før afhentningsdagen.

Haveaffald

Affald

Her kan du læse om afhentning og sortering af haveaffald.

Sådan sorterer du

Affald

Fra en almindelig husholdning kommer der mange forskellige typer affald. I Listen herunder kan du se, hvordan du skal sortere dit affald før det bliver hentet.

Genbrugsplads

Affald

Her finder du nyttige oplysninger om Dragør Genbrugsplads.

Ny affaldsordning

Affald

I løbet af 2022 implementeres nye affaldsordninger i Dragør Kommune. Dette gøres, for at gøre det lettere for dig som borger at komme af med dit affald med god samvittighed, samtidig med at vi bakker op om regeringens klimaplan for en grøn affaldssektor, der stiller krav om en øget husstandsnær affaldsindsamling.