Gå til hovedindhold

Fase 2: Dialog om konkurrencen (arkiv)

Tre tværfaglige hold kom med deres bud på udviklingen af Dragør Kommune som en klimarobust kystkommune. Her på siden finder du bl.a. de tre forslag samt optagelser fra præsentationerne fra den 4. november 2020.

Indhold

  Nederst på siden kan du finde plancher og hæfter i komprimeret form med forslag fra de tre tværfaglige hold. Plancherne har været vist forskellige steder i kommunen ved Dragør Havn, foran rådhuset og i Søvang.

  Før konkurrencen i januar/februar 2020 blev borgernes viden og idéer indsamlet i en database og i et notat, som samlede op på meninger og holdninger. Der blev afholdt 5 åbne borgersamlinger langs kysten i forbindelse med indsamlingen. Der var stort fremmøde til alle borgersamlingerne og materialet blev viderebragt til de konkurrerende rådgiverhold.

  Under konkurrenceforløbet blev der afholdt workshops, hvor ambassadører (grundejere) fra direkte berørte grundejerforeninger deltog sammen med rådgiverhold, bedømmelseskomite og Advisory board. Her blev ideer drøftet undervejs.

  Forslagene blev udstillet havnen og der var mulighed for at sende spørgsmål og kommentarer på mail.

  På Dragør Kommune-TV kan du se og høre, hvordan det lød, da de tre tværfaglige hold præsenterede deres forslag i Kommunalbestyrelsessalen den 4. november 2020. Bedømmelsesudvalg og Advisory Board lyttede med fra to andre lokaler, og et antal ambassadører fra grundejerforeningerne lyttede med hjemmefra via et link. Der var mulighed for at stille opklarende spørgsmål.

  Dragør Kommune-TV

  Sidst opdateret: 17. januar 2023

  Kontakt

  Center for Plan, Teknik og Erhverv